View Single Post
Stary 09-01-2012, 20:51   #133
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

Cytat:
Napisał Tom101 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
fajnie piszecie,podoba mi sieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie,chyba wychodzi na to ze w Polsce na Allegro kupie turbine regenerowana taniej za polowe ceny niz w UK,import bedzie dobrym rozwiazaniem.Mam prosbe:mozecie polecic jakiegos sprzedawce z Allegro lub z netu?Kogos z kim mieliscie juz doswiadczenie i nie odwala dziadostwa?Dzieki serdeczne...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pisaliśmy ci już ale rób jak uważasz -ja na dłuższą metę czy tak czy tak nie wróżę powodzenia.Nikogo ci nie polecę bo turbiny z najlepszych zakładów w Polsce padały jak muchy jedna po drugiej,poczytaj wybierz sam abyś nie miał pretensji-widzę że nic nie jest w stanie cię przekonać.

Heko wymieniłem turbinę padła łopatka na spalinowej czy powinienem koniecznie go sprawdzić na hamowni i dokonać korekt softu
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem