View Single Post
Stary 10-01-2012, 09:07   #139
mjprzem
ford::expert

Model: focus sedan ghia
Silnik: tddi
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

Cytat:
Napisał merchel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego mjprzem... jesli uważasz ,że to co napisałem nie ma związku z tematem to już Twoja indywidualna sprawa i nie ma się co napinać.... (katalizatora nie wyrzucałem , przebieg 130tys na blacie ale może być nieco więcej bo nie jestem pierwszym właścicielem).
A wiec kolego merchel...nie napinam sie tylko zadalem ci "Bardzo" istotne pytania.

Oraz zasugerowalem przeczytanie 6-9 wczesniejszych postow bo tam dopiero co napisalismy o twoim przypadku.
I radze Ci przeczytaj dokladniej te kilka postow bo napisalem tez o turbinie.

Inne wazne pytanie to czy w twoim silniku Byl DPF..jest DPF czy cos tam bylo robione bo to tez jest wazne. A jak chcesz to moge CI jeszcze napisac dlaczego tak Ci sie zaczyna dziac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ale to pozniej ..jak podasz wiecej informacji.
Wiec nie oburzaj sie tylko przeczytaj 1 strone wczesniej kilka postow do konca to zrozumiesz wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to jest kilka postów chyba cie nie zbawi?
mjprzem jest offline   Odpowiedź z Cytatem