View Single Post
Stary 10-01-2012, 22:17   #772
2henioo
ford::amateur

Model: Ford Ka
Silnik: 1.3
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: SPOT Podlasie-Białystok ?

Cytat:
Napisał Qvadrat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
henioo, teraz mondeusza złowiłeś? nieźle, też taki okazyjny zakup jak eskort?

wstępnie i ja sie piszę jak nie wypadnie mi wyjazd...
Zgadza sie hee mam mały problemik z nim ktoś da rade pod kompa podpiąć bo nei wime czy to skrzynka automatyczna skacze czy cos z przepustnica bo mocy nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?Słuchajcie ja proponuje zebrać naprawdę nie 5 osób ale więcej przyjechać z kobietami (kierowcami) he siądziemy sobie jakieś ognisko flaszka lub piwko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub np ostawić się i jest w białym klub Labirynt wejście za free duże loże za free piwo po 7 zł parkiecik do potańczenia (dla kobiet) lub na bilardGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tu przy madro jest taki fajny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2henioo jest offline   Odpowiedź z Cytatem