View Single Post
Stary 10-01-2012, 22:20   #161
Tom101
ford::beginner

Model: Transit Custom
Silnik: 2.2 TDI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

Cytat:
Napisał Pitol321 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Tom101

Zastanów się może nad tą turbiną: ebay Neu Turbolader GT1544V

Wysyłka do GB 18Euro. Dają gwarancję i zapewniają części montażowe typu dopływ oleju itp. Zasięgałem języka u kilku ich klientów i potwierdzili, że sprzedawane turbo są oryginalne i nowe...
..
OK,dzieki.W sumie cena dobra,poczekam do soboty bo mam nagrane turbo z dawcy o malym przebiegu(Peugot czy Citroen z HDI o tych samych parametrach),nieuszkodzone,jesli bedzie kicha to zadzwonie do sprzedawcy tego co podales aukcje.mam nadzieje ze gada po angielskiemu lub po polskiemu.lubie zapytac zanim zaplace.
Koledzy,szanowni dobrze ze piszecie o tych ustawieniach turbawki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,bo wlasnie uswiadomilem sobie,ze sam wklad nie posiada sztangi z podcisnieniem.wiec tez prawdopodobnie trzeba by bylo ustawiac i regulowac wszystko.bo nie sadze ze jest to jakos standardowo ustawione pod akurat Forda..
Tom101 jest offline   Odpowiedź z Cytatem