Witam Wrzystkich bardzo serdecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Od kilku dni mam nową wersją 2009 / 2010 z mapami Polski w eksploatacji.
CHCE BARDZO SERDECZNIE PODZIEKOWAC-12345MARIO za pomoc jaka mi udzielil w uruchomieniu mojej nawigacji ...WIELKIE DZIEKUJE JESTES SUPER
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaczne od Poczatku:
Mam mondeo z 2004 z nawigacją Denso i tak jak wiekszość miałem "czarny ekran"
Opisuje sposób jak nagrac płyte i wgrać software 4.40 z 2006r.
Płytę nagrywamy programem "ImgBurn" a najlepiej płyty "Verbatim"
Na początek CDR ale lepiej jednak CDRW , osobiście jednak polecam DVD-R gdyż na 100 % wgramy softa ,jeśli nie mamy uszkodzodzone DVD.
W programie ustawiamy takie rzecz jak predkość ( x1 ) i ID Nośnika ( x1) . Jak to działa krok po kroku . Zapłon musi być włączony
Po włożeniu nagranej płyty naped DVD Nawigacji sam rozpocznie wgrywanie softa(aktualizacji) a ekran lekko sie rozjaśni i pokaże obraz z suwakiem wgrywania ,reszta robi się sama aż do ekranu powitalnego a potem już wrzystko działa
A tak to robimy przez Menu Serwisowe .Naciskasz Nawigacja a potem przez 10 sekund trzymarz klawisz Menu -potem kod 1981 (zdjecie 1)
Czytamy wersje softa ( jesli masz starsze niz te z obrazka przechodzisz dalej w przeciwnym wypadku niema sensu wgrywac ) - (zdjecie 2)
Naciskamy S/W UPDATE ( zdjecie 2 )
Wybieramy rodzaj plikow ( oba musza byc zaistalowane) - (zdjecie 3)
Potwiedzamy wybor plikow (zdjecie 4)
System szuka softa (zdjecie 5)
Wgrywa wybrany soft (w tym wypadku 4.40 ) - (zdjecie 6)
SYSTEM ZAWSZE SAM SIE RESETUJE
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moge wyslac softa 4.40 na e-mail dla chetnych .
Mysle ze troche pomoglem