Temat: [S-MAX 2006-2015] zmiana języka w navi
View Single Post
Stary 11-01-2012, 10:40   #10
eclipse
ford::expert

Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: zmiana języka w navi

Link który podałeś i kontakt do niego to myślę że jest to raczej naciągane bo nie podaje siedziby firmy .sam telefon ,,dj darek''' brzmi jak jak by jakiś didżej dyskotekowy sobie dorabiał na lewo .typu parking podobnie jak z cofaniem liczników .Rok temu też dzwoniłem i rozmawiałem z dj darek ale z całej rozmowy wynikło że na razie to nie ma pewności i takie tam , że na miejscu nie przyjmują tylko jezdzi ktoś do klienta ble ,ble .i miał oddzwonić jak będzie pewny czy da się zrobić .Wywnioskowałem że w razie jakiś komplikacji czy niedomagań to szukaj wiatru w polu( na parkingu) .Więc poszukałem dalej i osobiście się przekonałem na własnej skórze wysyłając nawigację do firmy ,,AUDIOMANIAK '' na pomorzu .w necie są fotki firmy i ich osiągnięcia .Myślę że bardziej wiarygodne . Nawigacja działa w czystym języku polskim .koszt 300zł z fakturą za usługę -zmiany softu aktualizacja . Ale nie zmieniają (w Blaupunkt EX) na polskiego lektora . Znalazłem na ,,Pobieraczek ''stronkę ze zmianą lektora w EX. ale to w przyszłości . Teraz ustawianie nawigacji jest czytelne ,i nie ma kłopotu ze zrozumieniem różnych informacji które czasem się wyświetlają a poprzednio były nie zrozumiałe .