Ja pozwolę się z kolega do końca nie zgodzić - fakt większość "niefascynatów" zagląda na fora jak coś się stanie, ale z reguły dlatego że auto stało się dziś narzędziem i czymś powszechnym. Natomiast jest też grupa ludzi, która lubi motoryzację często wzdycha nawet do supersamochodów, ale samochód ( zwłaszcza taki jak mondeo ) traktuje jako woła roboczego, który ma działać i wykonywać powierzone mu zadania. Mondeo jest jak dobra żona która nieźle gotuje, ale na pewno trochę mu brakuje do Angeliny Jolie (lub innej, zależnie od gustu)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a co do usterek no cóż mam to auto już pół roku i jestem całkiem zadowolony pomijając parę wpadek takich jak "odpadnięty" plastik z relingu ( był wątek o tym ) czy taki drobiazg jak trzeszczące wnętrze. Ale reasumując ford trzyma średni poziom za zupełnie niezłą cenę. Do niemieckich aut klasy premium mu pewnie trochę brakuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale za tą kasę można to znieść. To już mój drugi ford i pewnie będzie kolejny patrząc na to piękne amerykańskie mondeo (ford fusion) zaprezentowane parę dni temu.