Cytat:
|
To, że dwumasa padła przy 140 tys. km to chyba nie jest jakiś zły wynik? Tym bardziej że to silnik Diesla a nie benzyniak. Wiadomo, chciałoby się lepszego wyniku, ale np. w Subaru z dieslami dwumasy potrafią paść po 40 tys. km...
|
wynik może nie zły ale okoliczności i koszta nie ciekawe.
teraz auto jest w niemczech bo padło na A10 koło berlina 31 grudnia o 23:45 lol
i teraz musze wybulić 2000euro za ta przyjemność oglądania fajerwerków z autostrady.gość z ADAC najpierw stwierdził że to jeden z cylindrów padł i żebym powoli jechał to nic sie nie stanie lol,dopiero po moich naleganiach i telefonie do assistance scholował auto pod servis.
podziękowania należą sie ludziom z assistance że załatwili nam dwa auta zastepcze w ciągu 2h i pomagali z tłumaczeniem
miedzy bogiem a prawda:
zawieszenie ma nie złe,spręgło i skrzynie biegów też,srodek przestronny i funkcjonalny,pomalowany nie najlepiej bo mi powłoka z maski i dzrzwi pozłaziła i widać zalążki rdzy,wyciszony nie za dobrze,jakość materiałów taka sobie-w środku znalazłem pordzewiałe srubki,silnik też żadna rewelacja ale ujdzie.
od 1 do 10 można według mnie ocenić na 6-7.
inni mogą ocenić lepiej lub gorzej.
wiem jakie bedzie moje nastepne auto i to raczej nie bedzie ford bo wygląd to nie wszystko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.