Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 12-01-2012, 11:28   #2654
karol77
ford::beginner

Model: mondeo titanium x
Silnik: 1800tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To, że dwumasa padła przy 140 tys. km to chyba nie jest jakiś zły wynik? Tym bardziej że to silnik Diesla a nie benzyniak. Wiadomo, chciałoby się lepszego wyniku, ale np. w Subaru z dieslami dwumasy potrafią paść po 40 tys. km...
wynik może nie zły ale okoliczności i koszta nie ciekawe.
teraz auto jest w niemczech bo padło na A10 koło berlina 31 grudnia o 23:45 lol
i teraz musze wybulić 2000euro za ta przyjemność oglądania fajerwerków z autostrady.gość z ADAC najpierw stwierdził że to jeden z cylindrów padł i żebym powoli jechał to nic sie nie stanie lol,dopiero po moich naleganiach i telefonie do assistance scholował auto pod servis.
podziękowania należą sie ludziom z assistance że załatwili nam dwa auta zastepcze w ciągu 2h i pomagali z tłumaczeniem

miedzy bogiem a prawda:
zawieszenie ma nie złe,spręgło i skrzynie biegów też,srodek przestronny i funkcjonalny,pomalowany nie najlepiej bo mi powłoka z maski i dzrzwi pozłaziła i widać zalążki rdzy,wyciszony nie za dobrze,jakość materiałów taka sobie-w środku znalazłem pordzewiałe srubki,silnik też żadna rewelacja ale ujdzie.
od 1 do 10 można według mnie ocenić na 6-7.
inni mogą ocenić lepiej lub gorzej.
wiem jakie bedzie moje nastepne auto i to raczej nie bedzie ford bo wygląd to nie wszystkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 12-01-2012 o 11:57 Powód: Regulamin pkt.21
karol77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem