View Single Post
Stary 12-01-2012, 20:13   #45
kamilbolek
ford::beginner

Model: FORD MONDEO MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Nawigacja denso ikona braku sygnału gps

Cytat:
Napisał swirkopiotr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wlazłem w bagażnik do napędu DVD i go odkręciłem. Znajduje się tam duża kostka sterująca i zupełnie po drugiej stronie ten cienki czarny koncentryk zakończony wtyczką. O kant d...y można rozbić to fabryczne połączenie tego przewodu i wtyczki!!! Przy delikatnie mocniejszym pociągnięciu wtyczka została w napędzie, a środkowy bolczyk został na koncentryku. Mogę jednoznacznie stwierdzić, że czyniona jest w tym miejscu tandeta! Długo mi zajęło rozebranie wtyczki ( należy wyjąć; podważyć białą zaślepkę, następnie czarną micro zapadkę która utrzymuje środek wtyczki i wysunąć ten środek. Nie dopatrzyłem się wcześniejszej ingerencji "Polaka". Po prostu ewidentnie można wyciągnąć wniosek, że przewód jest źle zarobiony, i bardzo luźno zaciśnięty. Złożyłem, skręciłem i nawigacja działaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mozesz zapodac jakies fotki?

A teraz moze ktos odpowie mi:

http://allegro.pl/antena-gps-hrs-gt5...039110628.html

Czyli taka antene trzeba wymienic?

A gdzie ja trzeba wlozyc tzn koncowke? Podpiac pod Denso?
kamilbolek jest offline   Odpowiedź z Cytatem