View Single Post
Stary 13-01-2012, 21:09   #186
Tom101
ford::beginner

Model: Transit Custom
Silnik: 2.2 TDI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

@mjprzem wszystko jasne,pozdro dla kolegiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@maureliuszu,kolega mjprzem slusznie i wlasciwie zadal tobie temat w ktorym jestes dobry,wiec przeanalizuj sytuacje i podziel sie wnioskami z nami..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do miejsca pracy to ja nie mam powodu ukrywac co robie,bo akurat robie to co lubie i zawsze chcialem to robicGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak jak kolega mjprzem z cala pewnoscia,bo inaczej by tego nie robil,tak jak ja co jest calkowicie pewne.wiec pewnie robilibysmy cos innego niz obecnie robimy,ale to nie temat na ten temat..
a ja i tak posiedze nad tym sprzetem do rozbierania turbawki,bardzo mnie to zaciekawilo.oczywiscie to jest "plan"nie na teraz,bo teraz czyli obecnie musze naprawic Fokusa/Pokusa bo stoi i gnije od tej wilgoci na Wyspie made in UK...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tom101 jest offline   Odpowiedź z Cytatem