View Single Post
Stary 13-01-2012, 22:42   #188
mjprzem
ford::expert

Model: focus sedan ghia
Silnik: tddi
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

dzieki maureliusz za wylanie wiadra zimnej wody-fakt czasem takie wiadro jest wszystkim potrzebne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale popatrz tez na to z innej strony
Post 181-powiedzialem ze sie nieda
post 182 -tom powiedzial ze sie da
post 183-musialem przyznac ze sie faktycznie da czyli ze niemam do konca racji choc i tak uwazam ze mlotkiem potrzeba bedzie walic nawet jesli przyrzad bedzie. Ale napewno przyrzad bylby zabezpieczeniem dla tyrbiny sprezarki wiec tom101 slusznie zauwazyl ze jednak jakis przyrzad by sie przydal.

gdyby tom101 w 182 poscie nie sprobowal mi dogryzc i sie nie popisal to moje bledne zdanie nie zostalo by poprawione.
zrozum ze to troche tak dziala na kazdym forum...wazne jest abysmy mogli dostrzec ze to co inni mowią tez ma sens-oczywiscie jezeli ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nie zastanawiac sie tylko nad swoimi racjami.
Wierz mi ze gdybym byl "chamem i prostakiem" to nie siedzialbym z wami na forum i niedzielil sie swoja wiedza bo po to pisze aby inni z tego jakis pozytek mieli.
A przecierz rownie dobrze moglbym tylko czytac forum-uczyc sie i nic nowego od siebie nie dodawac. Ja podchodze do tego ze wszyscy co tutaj piszą mają dobre intencje a wszyscy po to razem piszemy aby sie razem czegos nowego nauczyc..nawet jesli rozne opinie mamy.

Jutro mam miec ff2 1,6tdci silnik do sprawdzenia ale bez dpfa 90KM.
posprawdzam to cisnienie doladowania choc to nie jednostka o ktora nam chodzi w tym temacie ale mysle ze cisnienie bedzie miala zblizone.
zapewne ta informacja przyda sie koledze tom101 & merchel ktory miejmy nadzieje da jutro znac jak jego sprezarka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A ciebie maureliusz nadal prosze abys dla pewnosci sprawdzil jesli mozesz to cisnienie u siebie.

Ps. a mialem juz dzisiaj nic niepisac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a i najwazniejsze ..ja tez sie bardzo duzo rzeczy nauczylem od innych na tym i innych forach i za to wszystkim tak samo moge podziekowac.
Nie nauczylem sie tylko pisac poprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez mjprzem ; 13-01-2012 o 22:48
mjprzem jest offline   Odpowiedź z Cytatem