View Single Post
Stary 13-01-2012, 23:00   #141
madomat
ford::average

Imię: Darek
Model: Galaxy Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 163bhp
Rocznik: 2014
Unhappy Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX

[QUO

To sa wersje softu jakie ja posiadam w moim fx-ie:

SW versions:

SW_MAIN 0828_090731
SW_NAVI NO967VF_6.4C1P21

Tak szczerze mowiac to jak narazie nie jestem fx-em zachwycony brakuje mi kilku w moim odczuciu waznych rzeczy, nie wiem czy to wynika z mojego braku doswiadczenia z tym sprzetem czy po prostu tam ich nie ma.
Brak mi np mozliwosci ogladania map w 3D, czy tez mozliwosci zmian na wiecej niz dwa kolory, brak mozliwosci zmiany ekranu poczatkowego chociazby na logo FORD , brak mozliwosci zmiany jezyka na polski akurat wcale mi nie przeszkadza, lecz w/w (moze komus wydawac sie glupie rzeczy) to zdecydowanie wada tego sprzetu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wydaje mi sie ze przy calkiem pokaznej cenie za ten sprzet to ford sie wogole moim zdaniem nie popisal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W anglii ta nawigacje kosztuje 1700 funtow wiec naprawde sporo kasy i naprawde mam nadzieje ze w/w to brak mojego doswiadczenia a nie po prostu wada sprzetu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jezeli to moja wina to moze ktos by mogl mi pomoc w rozwiazaniu w/w , z gory dzieki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 21-04-2012 o 08:41 Powód: Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów
madomat jest offline   Odpowiedź z Cytatem