mjprzem,ale ja nie chcialem Tobie dogryzac,moim celem bylo jedynie pobudzenie twojej wyobrazni i mocy tworczych do skreowania sobie pewnego rodzaju wizji,ze sie da..(torx do przekretnej srubki dorobiony i sprawny w 100%)..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@maureliusz jasne jest jak slonce,ze ludzi nie oceniamy po wyksztalceniu a po tym co potrafia co reprezentuja i jak mysla..
ja przyznam,ze ucze sie caly czas czytaja tez rozne fora naokolo Swiata..ale to wlasnie jest OK-DO-KI,pomimo czasem,ciezkiej i ostrej wymiany pogladow ludzie potrafia dalej rozmawiac bez udawadniania swojej wyzszosci z za ekranu i ponizania/dolowania innych..
ja jestem wdzieczny za rady,podpowiedzi,za info techniczne co i jak ma dzialac w jakich parametrach,bo jak juz pisalem nie mam w tym akurat temacie za duzo doswiadczenia..
praktycznie moglbym tez sobie "olac" czytac jedynie i dziekuje,ale postanowilem ze cos postaram sie jednak zdzialac w temacie narzedziowym bo mam dobre zaplecze a koledzy w pracy z checia pomoga,wiec dlaczego nie?niech inni maja lzej..dobra juz skonczylem..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to teraz cd przepisow na sprezarke czyli co i jak z ustawieniami...czyli wiadomosci od kolegow:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.