View Single Post
Stary 17-01-2012, 09:20   #10
narysuj.mi.baranka
ford::amateur

Model: Ford Focus
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2.0 tdci 136 km - check engine co 50-150 km ,każda naprawda nie pomoga :(

finał jest taki, że auta nie naprawiłem, a wypowiedziałem umowę zakupu.
Okazało się ze licznik był cofnięty, przez pierwsze 1,5 roku auto zrobiło 190 000 km (szok!) a ja przy 4 letnim mam 108.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szczęście w nieszczęściu dobrze umowę sporządziłem o czym warto pamiętać od strony sprzedającego i od strony kupującego i przy odrobienie szczęścia na dniach odzyskam kasę. Jeżeli wszytko uda się tak jak wydaje mi się że będzie to w sumie źle nie wyjdzie bo diesel obecnie dla mnie przestał być opłacalny i wrócę do prostej w naprawie benzyny.

BTW.. najśmieszniejsze jest to ze w 5 miejscach.. w każdym co innego mi mówili. Zakładając cofnięty licznik po prostu każda opinia pewnie była prawdziwa. Samochód przejechał swoje i lawinowo jakieś g.. zaczęły się psoć.

Oprócz cofniętego licznika brakuje mi tylko opinii że samochód był po powodzi.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeżeli uda mi się pozytywnie przeprowadzić operacje odzyskania kasy + odszkodowania, podzielę się wiedzą w tym temacie. Jak się okazuje na prawdę warto o tym wiedzieć zwłaszcza w przypadku obecnej nowelizacji przepisów.

pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
narysuj.mi.baranka jest offline   Odpowiedź z Cytatem