View Single Post
Stary 18-01-2012, 07:26   #97
salat
ford::average

Model: Mondeo MK4 | Ranger
Silnik: 1.8 125 (Gratis: głośna praca silnika) |3.2 automat w gratisie Radio Maryja
Rocznik: 2009 | 2019
Domyślnie Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.

Dodam swoje 3 grosze na temat City Car oddział w Katowicach.

Ponieważ w mojej ocenie dwumasa była coś nie chalo (po 40kkm) postanowiłem zmienić ASO i pojechać właśnie do City Car. Myślę sobie mały zgrabny nie walą masówki będzie dobrze. I... Faktycznie koło wymienili nie po 6-8 godzinach jak się umawialiśmy a po prawie 5 dniach roboczych (od czwartku rana do wtorku do 16). Zadowolony wyjechałem z serwisu a tu zaskoczenie samochód ściąga w prawo. Dzwonie do gościa, który ze mną załatwiał papiery a tam odbiera jakiś inny informując, że oddzwoni. Niestety zapomnieli sobie. Dzwonie po godzinie mojego telefonu już nie odbiera. Napięli mi cewę strasznie!!!

Generalnie:
- wymienić olej można podjechać
- na samochód zastępczy nie ma co liczyć (chyba że za opłatą)
- zapach w poczekalni tak intensywny że po 30 minutach bolała mnie głowa (może komuś innemu by ten zapach pasował)
- jak na 5 dni naprawy bardzo ładnie umyty samochód
- kontakt telefoniczny w skali 1-5 jakieś 1,5 odbierają telefon ale w drugą stronę już nie oddzwaniają, chyba mają cieniutki abonament

Generalnie nie polecam wizyt w tym serwisie chyba że wymieniacie olej lub klocki.

Pozdrawiam pana z serwisu, który zapomniał oddzwonić gdy od kolegi, który odebrał telefon dowiedział się, że dzwonił upierdliwy klient (klient, który był by zadowolony gdyby samochód jechał jak po sznurku)
salat jest offline   Odpowiedź z Cytatem