View Single Post
Stary 19-01-2012, 19:46   #172
multimen
ford::beginner

Model: Mondeo MKV Titanium
Silnik: 2.0TDCI 180KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przyłącze się do tematu bo widze, że tu zorientowani ludzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. są nie bardzo podoba mi się strona wizualna oprogramowania inne marki od dluzszego czasu biją na głowe mozliwaściami forda sam fakt ze nie można odtowżyć płyty DVD z filmem to już przesada w aucie tej klasy zastanawiam sie czemu taki moloch w moim aucie jest głupszy od smartfona w kieszenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wprawdzie nie odtwarza DVD, nie daje mi to spokoju i pogrzebałem w plikach znajdujacych sie w akualizacji 5.1 i wygrzebalem info ze NX jest oparty na procesorze Cortex AMR seri 9. Ze strony produceta procka wyczytalem ze obsluguje on wszytkie windowsy CE , Google, nawet linuxy. Czy zagladal juz ktos do srodka, bo kiedys czlowiek tworzaczy spolszczenia do NX napisal mi ze Automapy nie wgram bo nie jest na windowsie CE. Na czym jest oparty NX? skoro procek moze pracowac z wiekszoscia OS mobilnych w tym Win auto czy Win automotive Android czy UBUNTU jest pokusa nad wykombinowaniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wlasnego softu na innym OS pozawalajcym na uzycie np SYGICa na Androidzie czy Automapy na WinCE 5 czy 6. Kiedys mondry czlowiek napisal mi takie zdanie ze to program jest pisany pod procesor a nie procesor tworzony pod program. Moral jest taki ze NX moglby pracowac czym kolwiek skoro posiada AMR seri 9. Szczerze zaluje ze mam w moim aucie NX chcialem kupic auto z Sony-iakiem i wlozyc wlasny system multimedialny bardziej funkcjonalny niz ten fabryczny, no ale niestety trafil sie z NX. Jakby miał ktoś foty wnetrza NX przydaly by sie w ocenie sytuacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak nie za 2 miechy bede musial wymontowac mojego NX i go rozbebeszyc. Sory ze nie pisze poprwanie ortograficznie ale walcze z grypa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i mam braki w checi.
multimen jest offline   Odpowiedź z Cytatem