ale dobrze myślę ze podłączyć pod licznik pod czarną kostkę (nie wiem czy ma oznaczenie C809) ale zobaczę po kolorach kabli i nr pinu?
W jednym ze schematów co mam podano ze ten kabelek ziel czarny jest podłaczany do drzwi pasażera - ale się na myślałem po co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Moze wiesz jaki kształt /kolor może być tej kostki co mam szukac za skrzynką bezpieczników. kostka jednopinowa? - pytam bo może wiesz a to by uprościło temat. Ja nie wiesz to będę szukał w ciemno.. - kolor kabla ma się zgadzać myślę.
tylko że już grzebałem z skrzynką i nic mi się nie rzuciło w oczy.
Uruchomiłem już wszystko w liczniku tylko ten sensor został.
nie wiem tylko dlaczego mi się świeci kontrolka od płynu spryskiwaczy skoro podpiąłem ją pod masę. Świeci się przy pierwszym uruchomieniu silnika. Jak wyłączę silnik i włączę to gaśnie. Może coś z kontaktem tej masy nie tak albo zależy od napięcia na akumulatorze...
na schemacie jest jeszcze jeden kabelek do kontrolki płynu - taki czarny ma być podłączony pod włącznik od wycieraczek (może też błąd w schemacie??)