View Single Post
Stary 21-01-2012, 21:20   #571
tfelek
ford::amateur

Model: Tourneo Connect
Silnik: 1.8 110KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Spot mazowieckie , spot cykliczny

Cytat:
Napisał rotor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ZAWSZE bawi mnie akcja kolejnego świeższego użytkownika forum z naszej strefy, co to głośno wpada i pyta się KIEDY i GDZIE ten spot bo nie może się już doczekać!!!... pisząc 3 posty pod postem z danymi dotyczącymi miejsca i pory spotu... pisząc w wątku poświęconym tylko i wyłącznie spotkaniom... i na tym kończy się aktywność takiego użytkownika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sorry jak pijesz do mnie do możesz sobie odpuścić.. bo po pierwsze termin mi nie pod pasował.. A świeży nie jestem.. sorry ze nie pisze 1000 postów nie znaczy że mnie możesz nazywać świeżym i że śmieszy cie to że nie umiecie konkretnie napisać gdzie i kiedy sie spotykacie.. nie dla wszystkich jest to jasne.. wejdzie nowa osoba to nie będzie przeglądać iluś stron żeby odszukać datę , godzinę i miejsce spotkania(dla twojej informacji robiąc ot że może arkadia i o 18-19 ) . Dla mnie ford jest do pracy i ma pracować i dziś pracowałem.. (od 6-18 ) wiec dlatego się nie wpisałem że będę bo nie dałem rady.jak bym mógł to bym chętnie przyjechał. JAk znajdę chwile to może na następny spot przyjadę , ale czytając takie teksty to się odechciewa uczestniczyć w czym kol wiek ..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tfelek jest offline   Odpowiedź z Cytatem