Kolego tfelek:
1. Nie rób z siebie ofiary. Twój post sugeruje, że zostałeś zaatakowany, a tak przecież nie było.
2. Wybacz, ale wątek jest dosyć 'monotonny' - dotyczy dat spotkań, bo miejsce i pora dnia są praktycznie zawsze takie same (Pole Mokotowskie o godzinie 12). Jeżeli jest odstępstwo o tej reguły (miejsce, pora dnia), to jest to wyraźnie zaznaczone. Nie było tu OT, tylko pytanie/sugestia czy może inna pora, miejsce... proponuję czytać trochę dokładniej, bo nikt nie napisał, że spotkamy się w Arkadii o 18 (przynajmniej ja nie potrafię namierzyć takiego posta).
3. Świeży vs. 1000 postów miesięcznie... na ambicję Tobie siadło? Skąd takie domysły? Ja nie liczę swoich postów i nie zwracam uwagi na liczbę postów innych osób (liczy się człowiek, a nie liczba postów), ale to Ty o tym wspomniałeś.
4. Co mnie śmieszy? Dla przykładu to, że ktoś nie potrafi ogarnąć się w wątku i przewinąć strony kilka, kilkanaście postów wyżej (lub niżej, w zależności od osobistych ustawień użytkownika), lub nawet pofatygować się aż jedną stronę wcześniej i poświęcić kilkanaście minut na zorientowanie się w dyskusji. Nie chodzi to konkretnie o Ciebie. No ale gdybyś przeczytał trochę więcej, to pewnie zorientowałbyś się. A tak wyszło jak wyszło.
5. Jeżeli wejdzie jakaś osoba i będzie tej osobie zależało by spotkać się, to uwierz mi, że BĘDZIE przeglądać ileś stron (choć nie ma takiej potrzeby, bo info statystycznie znajduje się na tej samej stronie, lub poprzedniej) i znajdzie informację. To chyba nie jest aż taki wysiłek...
5.1. Co co 'chcenia', tak dla Twojej wiadomości: ludzie na tym forum są zdolni do rzeczy chyba wykraczających poza Twoją wyobraźnię (przyrównując do wspomnianego przez Ciebie tego, co komu się chce lub nie). Przykład? Wojtek był skłonny do zorganizowania pomocy o godzinie 1 w nocy, kiedy przepustnica zatykała się w Fordzie przy niskich obrotach, a auto właśnie miało ruszać do Włoch. Koledzy z Katowic zaproponowali wtedy otworzenie warsztatu o 3-4 w nocy, by tego Forda sprawdzić jeszcze w Polsce (ostatecznie samo się odetkało). Drugi przykład: pomoc Krissa na terenie Francji (o ile dobrze pamiętam). Tutaj ludziom autentycznie bardzo się chce.
6. OT, że w Arkadii? A dlaczego OT? To nie można niczego innego zaproponować? Są inni użytkownicy forum, którzy woleliby spotkać się w innymi miejscu, o innej porze. Mamy demokrację i każdy może zaproponować coś swojego. To była propozycja. Zmiany co do miejsca/pory spotkania są odpowiednio zaznaczane. Gdybyś przeczytał trochę więcej, to pewnie zorientowałbyś się. A tak wyszło jak wyszło.
7. Zupełnie nie interesuje mnie, co robiłeś w tym czasie. Twoja sprawa i nie musisz pisać, że pracowałeś. Nikt obecności nie sprawdzał na spotkaniu, a obecni nie dostali żadnych nagród. Nie jesteś ani lepszy, ani gorszy, że tak długo w sobotę musiałeś pracować.
8. Nie wpisałeś się, nie przyjechałeś... jak wspomniałem, nikt nikogo nie rozlicza, to nie podstawówka i nie liczymy nieobecności (tych usprawiedliwionych, czy też i nie).
9. Nie obrażaj się, bo nie ma o co. Jeżeli jesteś taki wrażliwy i odechciewa się Tobie... cóż, nie interesuje mnie Twoje zaangażowanie.
A jeżeli jednak nie odechce się Tobie całkowicie, to proszę Ciebie byś jednak przeczytał trochę więcej postów (nie musisz całego wątku, bo to pewnie zajęłoby jakieś niewyobrażalne... 30 minut) i nie doszukiwał się dziury w całym. Nie bądź taki skupiony na sobie i więcej dystansu do życia, bo tak jak napisał Wojtek: Inny temat, inny user.
By nie robić OT, jeżeli chciałbyś podyskutować, ze mną, to proponuję PW.
Na kolejne spotkania oczywiście zapraszam w imieniu Wszystkich użytkowników Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.