View Single Post
Stary 24-01-2012, 09:01   #17
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Odp: kontrola w internecie. SOPA and PIPA.

Witamy w Matrixie, pazerność ludzka nie zna granic, z tego co posłuchałem w telewizji to nie autorzy tylko po cichu dystrybutorzy i wydawcy uzgodnili sobie takie prawo,taki Gates nie pomysli by obniżyć cenę za Windowsa,bo by zbiedniał.
Z mojego doświadczenia - specjalnie kupowałem laptopa z czytnikiem BR żeby móc obejrzeć sobie jakiś film -oryginalny -a jak srogo sie zawiodłem . Laptop z oryginalnym oprogramowaniem nie widzi oryginalnych filmów- paranoja(zabezpieczenia antypirackie- nie przeszkadzają piratom,a mi nie pozwalają obejrzeć oryginalnego filmu)
Rozumiem wydawców, autorów - ale nie pomyślą by zmniejszać ceny- najłatwiej i najlepiej jest kontrolować. Państwa narodowe ? To powoli złudzenie- grupka ludzi w agencjach ratingowych porafi udupić jakiś kraj. Koncerny farmauceutyczne ? Kto wie do czego się posuną by zdobyć kasę .
Fikcja filmowa powoli staje się rzeczywistością -Matrix, Resident Evil ? W którym filmie żyjemy-będziemy żyli ?

- Witamy w Matrixie-czas by fikcja stała sie rzeczywistością ,z tym że nie maszyny a Banki, instytucje finansowe, korporacje ,bogacze tego świata bedą nas hodować

Ostatnio edytowane przez azet ; 24-01-2012 o 09:45
azet jest offline   Odpowiedź z Cytatem