Cytat:
|
2.norma
3.po zmianie Ebj zrobiłeś adaptacje??
4.być może złapał ustawienia ale adaptacja do przeprowadzenia
5.z tego co mi świta to ok
9.czysty ale te rezystorki zalecał bym przemyć benzyną urzywając pedzelka do farbek
przepustnica ma być zamknięta całkowicie jedynie co to może TPS mieć spużnioną reakcje
|
2. dlaczego uwazasz ze to norma? 100 000 km zrobiłem i było wszsytko cacy zawsze pokazywał dobre spalanie i chwilowe i średnie, mój rekord miedzy Augostowem a Czarna B to tylko 6,9litra\100 bardzo bardzo ekonomicznej jazdy.
Dodam ze średnia PRĘDKOŚĆ pokazuje dobrze, źle tylko chwilowe i średnie.
3. po wymianie Ebj poprostu wsiadłem odpaliłem i zobaczyłem że nie gasnie i trzyma ok obroty więc pojechałem i zrobiłem z 50 km na LPG. poczytałem przed chwilą w necie i proponują zresetować komputer na właczonych odbiornikach i wtedy zrobić adaptacje na benzynie. spróbuje pojeździć z 50 km bo akurat mam kurs.
9. Rozumiem ze w przepustnicy jest ten maly otworek w srodku i jakies takie dziwne "zapadki" w środeczku w nim, jeśli dobrze zrozumiałem od dziecka zachyle pedzelek i benzyna je przetre czy poczyszcze..
TPS - czego to skrót i jak to sprawdzić czy działa?
dziś spróbuje nagrać filmik jak odpala silnik na zimnym i jakie są herezje, wrzuce na YOU TUBE, chce jak najdokładniej nakreślić temat