Witam. Od paru dni chodzi mi po głowie myśl by zmostkować światła przeciwmgielne z "długimi". Na przeciwmgielnych rzadko jeżdżę, a na długich i lepiej jest mieć więcej światła i fajniej by się mrygało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zaglądałem pod halogen ale przewód od nich idzie strasznie wąsko i od razu wchodzi w tą wielką wiązkę z przewodami co idą do kabiny. Halogeny są zmostkowane 2 i tak. Więc co radzicie zrobić? Ściągnąć zderzak i tam robić? Bo tam zaraz za przewodem od halogenów jest taka kostka, po stronie halogena od kierowcy. Może odpiąć od tej kostki i przy drugim halogenie podpiąć się i do długich? Jaki kolor mają przewody od świateł długich? Nie będzie mi wywalać bezpieczników?
Jeżeli podpiął bym się od strony pasażera to było by fajnie, bo w razie przeglądu odpinam się z jednej strony, podpinam spowrotem kostkę po stronie kierowcy i znów mam przeciwmgielne spowrotem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.