Miałem ostatnio podobną przygodę więc co nie co wiem...u mnie wjechał mi w tył mondeo mlody chłopak...połamał zderzak, wgniótł lekko tylnią klapę...moje auto zarejestrowane na siostre, ja mam umowe użyczenia samochodu gdyż prowadzę działalnośc gospodarcza i je do tego wykorzystuję jednak taki papier nie był potrzebny - do czego zmierzam jednak - przy zgłaszaniu szkody były potrzebne tylko moje dane itd bo zgłaszane na infolinii ale juz przy rzeczoznawcy na wycenie szkody były potrzebne zarówno podpisy osoby prowadzącej pojazd czyli moje i prawnego właściciela...chociażby podpis prawnego właściciela czyli tego w dowodzie rejestr gdyż muszą mieć oni potwierdzenie czy właściciel pojazdu mimo wszystko nie będzie cedował czyli sprzeciwiał sie wypłaceniu odszkodowania na Twoje konto bankowe czy też w Twoje ręcę...ale może u różnych ubezpieczycieli różnie to bywa...życze szybkiego załatwienia sprawy...ja się bujałem prawie dwa miesiące...ale załatwione i autko już naprawione...jeszcze udało się zarobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.