View Single Post
Stary 27-01-2012, 07:02   #26
neo2223
ford::beginner

Imię: Darek
Model: Ford Focus
Silnik: 1398
Rocznik: 2001
Domyślnie

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sek w tym ze nie lapie za słowka, tylko wyciagam istotne dla sprawy rzeczy. Autor pisze o obrotach maxymalnych (czyli powiedzmy ok 6000obr/min) a ty wyskakujesz z czujnikiem którego uszkodzenie moze powodowac wzrost obrotow powiedzmy do 2000, czyli bledny trop. Dlatego sie czepilem. Wlasciwy to jak kolega pisze - duuuza dziura w kolektorze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ja ci przesle swój uszkodzony czujnik i zamontuj go w swoim aucie i zobaczymy jakie bedziesz miał obroty

Cytat:
Napisał salom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie teraz, wróciłem od kolegi syna który ma warsztat samochodowy, przyniósł komputer do domu, i sprawdził, wszystkie czujniki są ok, komputer pokazał że silnik ma wysokie obroty 3500, ale nie pokazał żadnej przyczyny, ani jak naprawić, więc przyjechałem do domu i problem istnieje nadal.
postaraj si edokładnie obejrzec kolektor dolotowy na bank jest walniety

Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 27-01-2012 o 13:14
neo2223 jest offline   Odpowiedź z Cytatem