View Single Post
Stary 27-01-2012, 10:49   #3
Wojtek
ford::expert

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał mayek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masa wątków powywalana
Tematów , które są przenoszone do poczekalni , zsypu lub są zamykane z powodów regulaminowych jest około 5%. Licząc wszystkie , które są na Forum.
Rozumiem , że te , które są przenoszone są najbardziej widoczne na stronach Forum.
Więc nie jest źle.

Cytat:
Napisał mayek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przecież to strach wątek zakładać, chyba nawet nie ma sensu bo i tak moderator wywali a przynajmniej są duze szanse
95% tematów jest prawidłowo zakładana i jest na Forum. Więc jest dobrze. Wystarczy przeczytać regulamin i poradnik ( podklejony temat w każdym dziale ) , a zaręczam Ci , że taki temat będzie na Forum.

Cytat:
To dobrze o nas nie świadczy bo albo forum jest pełne tlumanow (bez obrazy)
Na Forum mamy prawie 100 tyś użytkowników. Zawsze trafi się ktoś , kto nie przeczyta regulaminu i poradnika i później mamy robotę moderatorską. Tak jest na każdym Forum i nie jest to nic dziwnego. Zawsze dajemy szansę na poprawienie tematu w poczekalni. Więc jest bardzo dobrze.

Cytat:
albo trzeba moderatorom dać coś na uspokojenie.
Ja jestem spokojny. Więc jest super.

Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie....a tylko wyraź swoje zdanie to odrazu ostrzeżenie dostajesz
Jeżeli , ktoś spamuje i bez sensu nabija sobie licznik postów , to niestety tak się to kończy. Więcej merytoryki - mniej piany.

Mam nadzieję , że rozwiałem Wasze wątpliwości.

Pozdrawiam
Wojtek.

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline