View Single Post
Stary 27-01-2012, 10:57   #4
pbobek
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: S-max/QQJ11
Silnik: 2.0 TDCi 185KM/400Nm by Heko /DIG-T
Rocznik: 2009/2016
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

A jak nie dostaniesz ostrzeżenia to wątek będzie uważany za zamknięty albo uznany za "bicie piany" albo "o wyższości świąt"...
Nigdy nie brałem udziału w jakiś dyskusjach nie dotyczących mnie ale coraz bardziej widzę, że robi się coraz mniej przyjemnie..

Żeby nie być gołosłownym..
Ost czytałem o koledze Atlis

http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=148756

Nie do końca znam sytuację ale wydaje mi się że przestrzegał regulaminu i nagle po założeniu wątku o pisowni już go nie ma a wątek zamknięty...

Rozumiem, regulamin jest dla wszystkich taki sam i sam osobiście staram się go przestrzegać i nie wchodzić w żadne konflikty ale na Boga nie o to chodzi na forum żeby wszystkich powywalać?

Zdaję sobie również sprawę że jest mnóstwo osób które zakładają konto na jedno pytanie, ogłoszenie sprzedam itp ale nie każdy..

Mam nadzieję że z tego wątku nie zrodzi się kolejna kłótnia, nie będzie ostrzeżeń i banów.. bo jesteśmy po to by sobie pomagać i WSPÓLNIE tworzyć tą społeczność.

pozdrawiam i miłego dniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
może my jako "zwykli" powinnyśmy bardziej zwracać uwagę żeby "nowy" nie czuł się napiętnowany od razu przez moda tylko przez usera który mu pomaga?
Tylko czy to nie będzie wchodzenie w kompetencje modów?

Ostatnio edytowane przez pbobek ; 27-01-2012 o 11:01 Powód: odp Wojtka
pbobek jest offline