View Single Post
Stary 27-01-2012, 17:40   #133
mjprzem
ford::expert

Model: focus sedan ghia
Silnik: tddi
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Szarpanie, chwilowa utrata mocy podczas przyspieszania

Cytat:
Napisał Glenroy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do grobu mnie ten samochód wpędzi, a szkoda mi tak młodo osiwieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to bylo najlepsze w tym wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choc niepopadajmy w obled...moim zdaniem macie obaj sprawne silniki a problem tkwi jednoczesnie w wtryskach i pompie.

Mysle ze dzieje sie to rzez to ze po tym przebiegu zarowno wtryski przewalaja wiecej paliwa jak i pompa zaczyna niedomagać..a te dwa czynniki skladają sie na jeden ze w konsekwencji brakuje paliwa. No ale warto odlaczyc ESP albo nawet ABS aby upewnic sie ze niejest to tego wina. Pozatym jakbyscie widzieli jakie zanieczyszczone paliwa wozi sie w cysternach to juz byscie sie nie dziwili ze uklad wtryskowy tak szybko pada. Ja sie juz raz niemile zaskoczylem jak zobaczylem co zostaje na dnie zbiornika po oproznieniu.
mjprzem jest offline   Odpowiedź z Cytatem