Cytat:
|
PS: Tematy podane powyżej wyglądają jak te "testowe" z naszej strony i jak wojtekjanus napisał nie ma kwasów , forum kwitnie itd. może tutaj też by się przydało nie "bić" Nowych , bo to chyba nie należy do pakietu powitalnego napisanie "pomocy" w tytule tematu nie czyni go Strasznym ....
|
To moze ja od siebie trochę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaczne od słów "pomocy" i "problem" w tytule.
jesteście młodymi (stażem) użytkownikami tego forum, nie pamiętacie lat 2003(tego roku powstało forum, z tym, ze jeszcze pod inna nazwą),2004 i 2005.
Wtedy co drugi temat brzmiał mniej wiecej tak "Pomocy-cos stuka", "Pomocy nie pali", "ściaga pomocy" lub samo "pomocy!!!!!!!!!!!" i 15 wykrzykników na zmianę z "problem" problem z z hamulcami, problem z wycieraczką, itp. itd. udało mi się razem z innymi ówczesnymi moderatorami, wyplenić te dwa słowa bo:
1. tu kazdy ma problem
2. tu kazdy oczekuje pomocy
wiec po co to pisać w tytule.
udało nam sie też poprawic tytułowanie watków, tak aby z grubsza odzwierciedlały o czym dany wątek będzie. Niestety, jest to praca częsciowo syzyfowa, bo nowi uzytkownicy maja problem z dostosowaniem sie do zasad zakładania nowych watków.
Cytat:
|
. Masa wątków powywalana, kiedyś tego nie było czy zmienili sie moderatorzy? Czy jest jakiś nowy sluzbista? Przecież to strach wątek zakładać, chyba nawet nie ma sensu bo i tak moderator wywali a przynajmniej są duze szanse. Tutaj sie nawet nieprzyjemnie zaczęło przeglądać forum bo czasami połowa strony postów jest wywalona.
|
kiedys tez tak było, tylko modzi nie zostawiali odnosników, ze temat został wywalony, wiec nie było to widoczne i nie kłuło/kłóło (nie wiem jak to sie pisze) w oczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie było tez Poczelkalni(ja mam swoje zdanie na jej temat, ale to nie jest przedmiotem tej dyskusji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) tylko wszystko od razu leciało do zsypu, gdzie autor tez miał mozliwośc poprawy watku. Czy to robił? w 99% nie, wolał załozyc nowy watek juz poprawnie. czasami zapytał co jest źle, czasami sam zrozumiał, róznie było.