Cytat:
|
I własnie z tego powodu było i jest to tępione zawzięcie na tym forum ...
|
chyba do tego nikt nie ma wiekszych pretensji, kazdy (chyba) zrozumie ze jakis porzadek musi byc ... ale nie tylko o zamykanie bzdurnych tematow chodzi...
... nowy porzadek - to akurat mi sie najmniej podoba ... jezeli temat nalezy do danego dzialu - nalezy w sensie dotyczy danego modelu, to co byl za problem, teraz tematow dotyczacych jednego auta mozna szukac po polowie forum... i w wielu przypadkach krzyz na droge i gromnice ... zeby znalezc...
a co do zachowania moderatorow ... (uzytkownikow to sie takze dotyczy, nie kazdy, nie wszedzie ...) ale czy to w tym watku, na poczatku z kolega ktory dostal ostrzezenie bylo potrzebne ?
... ja to odebralem jako pokaz sily, niestety ... a uwazam ze zbedne ...
... wymagasz zeby kolega zastosowal sie do panujacych zasad, a dajesz sie wciagnac w zbedna polemike, ktora zakonczyla sie jak sie zakonczyla ... uwazam ze w tym momencie byly emocje, ktorych po Twojej stronie byc nie powinno, a wystarczylo powiedziec raz i zakonczyc ...
... powtarzam forum polega na dyskusji, na kazdy temat, kazdy ma inne zdanie, inaczej uwaza, dyskusja czy na temat czy odbiegajaca od tematu jest nadal dyskusja, ale to
my uzytkownicy tworzymy forum, a Wy moderatorzy funkcje "sprzatania" powinniscie pelnic w sposob ledwo zauwazalny ... to jest moje zdanie