View Single Post
Stary 27-01-2012, 21:05   #39
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał b@rth Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy to w tym watku, na poczatku z kolega ktory dostal ostrzezenie bylo potrzebne ?
... ja to odebralem jako pokaz sily, niestety ... a uwazam ze zbedne ...
... wymagasz zeby kolega zastosowal sie do panujacych zasad, a dajesz sie wciagnac w zbedna polemike, ktora zakonczyla sie jak sie zakonczyla ... uwazam ze w tym momencie byly emocje, ktorych po Twojej stronie byc nie powinno, a wystarczylo powiedziec raz i zakonczyc ...
... powtarzam forum polega na dyskusji, na kazdy temat, kazdy ma inne zdanie, inaczej uwaza
Dokładnie napisałeś to co ja wcześniej tylko innymi słowami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widze że sie rozumiemy w 100%,dzięki za wsparcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Też to tak odebrałem,jako pokaz siły,co to nie Ja czyli mod itp itd...