View Single Post
Stary 27-01-2012, 21:18   #12
Mateoo
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Drogowe + przeciwmniegle. Mostkowanie, jak?

Cytat:
Napisał westblack Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekaw jestem jak sobie poradzisz w nocy, gęstej mgle i krętej drodze.
Jak jeździłem fiestą w której były tylko postojówki, mijania i drogowe jakoś sobie radziłem. We mgle długich się nie włącza, bo ściana będzie, a co za problem zrobić przełącznik taki który odcina światła od długich i spowrotem daje je jako przeciwgielne? Trochę zabawy ale efekt będzie na pewno fajny. : ) Pomyślę nad tym jak zrobi się cieplej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał TomekM_1983 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie na długich jest "jasno jak w dzień".
No u mnie też i chyba w każdej mondzinie, ale jeszcze dodatkowe światło które bije na boki też przydatneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał kordyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmostkować tylko w "jedną" stronę. Jak zapalasz długie, to halogen też świeci. Jak włączasz tylko halogeny to długie się nie zapalają.
No o coś takiego by mi chodziło : )

Ostatnio edytowane przez Mateoo ; 27-01-2012 o 21:21
Mateoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem