View Single Post
Stary 27-01-2012, 23:12   #66
Slawko

Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zwłaszcza, kiedy jadąc zarobkowo Transitem, w Niemczech rozkraczy mu się samochód pod belgijską granicą i w przypadkowym domu obok na przypadkowym kompie pisze wątek z prośbą o pomoc - jeden, drugi, trzeci - i wszystkie lądują w zsypie... A przecież powinien zacząć od studiowania regulaminu...
jak jade zarobkowo, to w takiej sytuacji, albo dzwonie po serwis, albo do znajomego, a nie trace czas na szukanie kompa, pisanie postów na forum i czekam 3 dni, az ktos kompetentny mi odpowie. Pisanie o takich skrajnych przypadkach i zarzucanie modom Bóg wie co, jest totalna pomyłką, albo jakims skrajnym ekstremizmem.

Cytat:
Napisał Majk_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wiele osób używających szukajki na forum nie pisze poematu tylko proste słowa, np "chłodnica" "uszkodzony rozrząd" itp. więc wg mnie prosty tytuł nikogo nie boli, a pomoże tym mniej kumatym (bez obrazy) ludziom ułatwi szukanie odpowiedzi
wręcz przeciwnie, znaleźć owszem, ale jaka jest zawartość tych 300 tematów które znalazłeś? Czy masz wszystkie 300 otworzyć i czytać, bo a nóż widelec bedzie tam cos czego tak naprawde szuksz?
Cytat:
Napisał Majk_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie to lepiej nie informować za co to przewinienie, do mnie napisał (prawdopodobnie Tomgol) że popełniam takie, a takie błędy, że jak nie chcę dostać osta lub mieć wątku w zsypie, poprawić to i owo, no ale jeśli to taki problem napisać do użytkownika, to przepraszam bardzo (mogę dostać czerwoną kartkę) ale dziękujemy za takich moderatorów, lepiej zjeździć kogoś publicznie, lub wywalać jego tematy wpisując tylko zapoznaj się z regulaminem ....
Raczysz zartować? To user powinien zadac pytanie, co jest nie tak, bo nie rozumie.
Cytat:
ale widziałem w niektórych tematach, że nadmiar ironii i sarkazmu zraził gości i zakończyli działalność na 2-3 postach nie otrzymując odpowiedzi ....
widocznie mieli mały problem i forum nie było im potrzebne.
Zresztą moje "ironie i sarkazmy" miały na celu zmuszenie do myslenia, co wielu uczyniło i wyszło im na dobre Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Assan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mylisz się,jestem na forum motocyklowym gdzie za to że nie przywitasz się masz nagrodę,ale aby się dowiedzieć że jest to wymagane musisz zapoznac się z regulaminem. Jest znacznie więcej takich miejsc
oj jest, jest. To forum jest jak złobek, no dobra, jak przedszkole Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle razy ile ja odpisywałem na PV osobom, którym wątek spadł do zsypu (bo inaczej nie mogłem) i tłumaczyłem dlaczego, to nigdy sobie nie wyobrazisz - bo nie zrobiłeś tego... nigdy.
ja bym zadzwonił, a wiadomo to kiedy przeczyta PW?