View Single Post
Stary 27-01-2012, 23:27   #68
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak jade zarobkowo, to w takiej sytuacji, albo dzwonie po serwis, albo do znajomego, a nie trace czas na szukanie kompa, pisanie postów na forum i czekam 3 dni, az ktos kompetentny mi odpowie. Pisanie o takich skrajnych przypadkach i zarzucanie modom Bóg wie co, jest totalna pomyłką, albo jakims skrajnym ekstremizmem.
Nie każdy ma gotowe rozwiązanie na wszystko tak jak ty. Akurat w tym przypadku chłopak pojechał w pierwszy kurs starym Transitem 2,5D, mającym kilkanaście lat, wartym kilka tys. zł. To nie było nowe autko kupione za kilkadziesiąt tysięcy zł... Wzywanie serwisu w takiej sytuacji to koszt przekraczający wartość samochodu. I kładzie wszystko. Ponieważ chłopak napisał już po wszystkim - maila do mnie - to powiem tylko, że cała ta historia wyłożyła go całkowicie, sprzedał auto, wrócił do poprzedniej roboty. Mimo tylu chętnych do pomocy wokoło - nie udało się...
Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja bym zadzwonił, a wiadomo to kiedy przeczyta PW?
Ja zastukałem łyżką w kaloryfer... Zakumali...

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 27-01-2012 o 23:30
wojtekjanus jest offline