Mogę słówko? Chciałbym coś wtrącić bo temat ciekawy a widzę, że ma się ku zamknięciu bo już wszystkie strony zaczęły okazywac, jak wysoka temperatura zapanowała. Jestem za a nawet przeciw. Moim zdaniem to racja jest jak zwykle po każdej stronie po troszę. Wszystko chyba zostało powiedziane i nie będę dublował odpowiedzi, które popieram - po części bartha, slawko i assana. Mogę potwierdzić jeszcze, że szkoda moderatorów - starych bo odeszli a dobrzy byli w tym co robili a nowych bo mają sporawy orzech do zgryzienia , skoro przysporzyli sobie taki mały przełom na forum. Muszą sobie z tym poradzić. Nawiązując do porównania z elektrodą - potwierdzam, mają wysokie wymagania ale ja sam często korzystając z pomocy tamtego forum, wcale się nie udzielam a korzystam z wyszukiwarki. Zawsze znajdę rozwiązanie swego problemu. Tutaj w gruncie rzeczy też tak mogłoby być... Przecież mało kto z nas ma jakiś nowy problem. Większość to jest ponowne odkrywanie Ameryki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam i życzę mniej stresów, życie traktować mniej poważnie proszę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.