View Single Post
Stary 28-01-2012, 20:38   #81
Slawko

Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał Majk_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale wg mnie powinien być mniejszy rygor co do pisania tytułu,
ja akurat jestem za większym i to dużo większym (przynajmniej ja o to walczyłem)
Cytat:
Napisał Majk_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ew kto może niech pisze na PW żeby temat poprawił, dobrowolnie każdy mógłby pisać do innych na PW.
to juz było, efekt zaden, a o tych paru krótkich i długich w odpowiedzi nie bedę wspominał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
jeśli temat nie poprawiony zostanie do 24 h to do zsypu,
tez było, efekt jak wyzej.

W/g mnie najlepiej sie sprawdzało, ze od razu do zsypu, bez żadnej "poczekalni" itp. Zainteresowany albo zapytał moda dlaczego, albo napisał poprawnie.
czasami mod sam poprawił, jak widział, ze tytuł może byc faktycznie problemem aby poprawnie sformułować.

Zwróćcie uwagę, ze najwiekszy dym robia, nie ci co zostali "skrzywdzeni", ale ci, którzy mają albo najmniej do powiedzenia w danym temacie, ale nagle ubyło im z licznika kilka postów. ja tak to widzę.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 28-01-2012 o 20:40