View Single Post
Stary 28-01-2012, 21:31   #90
Majk_92
ford::average

Model: VW GOLF III Bon Jovi
Silnik: 1600
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

haha, to powoli zacznie być to tradycją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja tylko pisałem swoje zdanie, bo jestem tu nowy, byłem na innych forach i po prostu podrzucam pomysły, lub piszę co myślę z doświadczeniem z innych forów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja przynajmniej osobiście nie maiłem tu na celu bicia piany czy cuś, stkua mnie licznik postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem za młody więc pozostaje mi tylko spamowanie w "budzie" i pomoc ile można, a że moje pomysły już były wykorzystane i umarły śmiercią naturalną, to pozostaje tylko doprowadzenie do totalnego reżimu, lub szukanie innych sposobów pomocy czy czego tam się jeszcze nie wymyśli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS: wiem, chrzanię, ale taki na forum też musi być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Majk_92 ; 28-01-2012 o 21:33 Powód: Brak przecinków w pewnych miejscach :D
Majk_92 jest offline