haha, to powoli zacznie być to tradycją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja tylko pisałem swoje zdanie, bo jestem tu nowy, byłem na innych forach i po prostu podrzucam pomysły, lub piszę co myślę z doświadczeniem z innych forów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja przynajmniej osobiście nie maiłem tu na celu bicia piany czy cuś, stkua mnie licznik postów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem za młody więc pozostaje mi tylko spamowanie w "budzie" i pomoc ile można, a że moje pomysły już były wykorzystane i umarły śmiercią naturalną, to pozostaje tylko doprowadzenie do totalnego reżimu, lub szukanie innych sposobów pomocy czy czego tam się jeszcze nie wymyśli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS: wiem, chrzanię, ale taki na forum też musi być
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.