View Single Post
Stary 29-01-2012, 08:35   #116
m_g
ford::advanced

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Na forum jestem juz troche. Moj temat ani razu w zsypie sie nie znalazl. Mozna?? Mozna. Takich przykladow jest wiele i jakos 3/4 ludzi moze umiec zalozyc temat a 1/4 ma po prostu to gleboko i sadzi, ze mod jest od tego ze przyjdzie poprawi i jeszcze PRZEPROSI za to ze smiał ingerowac w jego watek, a jak temat poleci do zsypu(ewidenty blad) to "hrabia wal go deska" ropoczyna wojne ja vs mod i pokaze kto ma wieksze jaja.

No ludzie zlitujcie sie, ile mozna. Takich tematow na forum jest mnostwo i niedlugo powstanie z tego odrebne pod forum: fordclubpolska-biciepiany. com xD i po co nam to ??

A co do spamu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. : Jak ktos chce pospamowac to po to jest spam buda w HP i w kazdych strefach , wiec chcesz popisac 3 po 3 to pisz tam. No chyba ze ktos chce licznik postow nabic, bo to wydluzy mu cos, to przed uzyciem zapoznaj sie z regulaminem i skataktuj sie z adminem. Co dalej: Ja jakos moge spamowac w HP ale do merytorycznych watkowk sie nie tykam (moze kiedy mi sie to zdazalo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), a jak chce juz tam wejsc to pisze na temat, a nie po to zeby pisac

Co do samochodu na korbke: Mondeo ma sie dobrze i mi jeszcze nie zamarazl. Btw. musze do Danona napisac aby mi taki naszyjnik skołowali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S Przepraszam za bledy, pisze z telefonu, ktory ma w zwyczaju przekrecac co piate slowo i nie ma polskich znakow. Jak dopadne normalnego kompa to poprawie. TEZ jestem za zamknieciem tematu.
m_g jest offline