Cytat:
Franek ja Ciebie proszę, przestań bo jak coś takiego się czyta to monitor się filcuje. Wojtek poprosił abyś wszystko rozpisał tak jak powinno mieć to miejsce i przeniesie do działu fotorelacje a Ty post nr 5 zadajesz sobie pytanie, a w poście nr 6 sam na nie odpowiadasz w ciągu kilku minut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Bo widzisz wszystko było na bieżąco, taka relacja na żywo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale pomocna być może w przyszłości innym, niestety nie mam czasu aby zrobić fotorelacje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Ja Cię przepraszam ! Ale jak Ty potraktowałeś mnie na PW jak gnoja i chama to też mam przymrużyć oko ????
|
Nic nie poradzę na to że tak to odebrałeś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy ja Cie prosiłem abyś przymykał oko? Nie.. smiało wal ostem albo banem, mam to gdzieś.
Cytat:
|
Jeżeli ja czytam takie PW jak od Ciebie , to jak ja mam Ciebie szanować ????
|
Nie wymagam wcale tego od Ciebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Twoje własne " ego " zabroniło Ci się przyznać do błędu ?
|
Kolego jakiego błędu? Przedstawiłem Ci swoje racje, nie zaakceptowałaś ich Twoja sprawa.
Bardzo mi przykro z tego powodu, obiecuje mocne postanowienie poprawy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.