View Single Post
Stary 29-01-2012, 10:27   #118
franczesko
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Franek ja Ciebie proszę, przestań bo jak coś takiego się czyta to monitor się filcuje. Wojtek poprosił abyś wszystko rozpisał tak jak powinno mieć to miejsce i przeniesie do działu fotorelacje a Ty post nr 5 zadajesz sobie pytanie, a w poście nr 6 sam na nie odpowiadasz w ciągu kilku minut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo widzisz wszystko było na bieżąco, taka relacja na żywo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale pomocna być może w przyszłości innym, niestety nie mam czasu aby zrobić fotorelacjeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Wojtek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja Cię przepraszam ! Ale jak Ty potraktowałeś mnie na PW jak gnoja i chama to też mam przymrużyć oko ????
Nic nie poradzę na to że tak to odebrałeśGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy ja Cie prosiłem abyś przymykał oko? Nie.. smiało wal ostem albo banem, mam to gdzieś.
Cytat:
Napisał Wojtek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli ja czytam takie PW jak od Ciebie , to jak ja mam Ciebie szanować ????
Nie wymagam wcale tego od Ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Twoje własne " ego " zabroniło Ci się przyznać do błędu ?
Kolego jakiego błędu? Przedstawiłem Ci swoje racje, nie zaakceptowałaś ich Twoja sprawa.

Cytat:
Wstyd mi za Ciebie.
Bardzo mi przykro z tego powodu, obiecuje mocne postanowienie poprawy.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 29-01-2012 o 10:32
franczesko jest offline