Ja zdecydowałem się na wymianę świec...oddałem do zaprzyjaźnionego mechanika...jednak przy wymianie juz pierwsza swieca sie zerwala...mechanik zostawil i wiecej tego nie ruszal...sami wiemy jak to jest jak zaczyna sie kombinowac - mozna tylko przekombinowac...w dodtaku poczul sie do sprawy i oddal 250zl za ta urwana swiece bo jak sam powiedzial to jego wina...auto odpalilismy z pchniecia i zaprowadzilismy do goscia w Rzgowie ktory zajmuje sie wymiana urwanych i zapieczonych swiec...dwie wymienil bez problemu, urwana wyjak w 10 minut i ostatnia tez mu sie urwala...pomeczyl sie i za 25 min byla juz wyjeta...oczywiscie wszytsko bez sciagania glowicy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. naprawde polecam goscia w rzgowie jesli ktos bedzie mial problemy ze swiecami a jak wiemy jest to czesty problem...kupilem swiece Bosh'a i mysle ze to dobry zakup...przy okazji swiece posmarowane przed zalozeniem mazia o Mercedesa którea ma kilka tysięcy stopni wytapialnosci wiec mysle ze w przyszlosci nie bedzie problemu z wymiana...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz odpala jak mlody
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.