a cóż radzić skoro by się wypowiedzieć to trzeba popatrzeć, dotknąć, powąchać posłuchać itp
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale wiesz spójrz na to realistycznie. Jeżeli jak piszesz masz wszystkie usterki o których piszą na forum to albo masz strasznego pecha albo jednak z autem nie do końca jest tak jak myślisz.
Dla przykładu ja np. na początku mrozów miałem problem z drzwiami kierowcy czyli po otwarciu zamek się nie dawał zatrzasnąć, zdarzyło się to dwa razy - trochę WD40 w zewnętrzną klamkę oraz w sam zamek i teraz nawet przy 17 na minusie drzwi działąją jak nowe. To się zawsze może zdarzyć. Nie pisałem nie pytałem bo to pewien standard i wystarczy trochę wilgoci w jakimkolwiek aucie i tak masz. Tym bardziej że mam Keyless więc i pewnie ukłąd trochę bardziej zaawansowany (przynajmniej tak sobie to tłumaczę).
Jeżeli komuś padnie dwumasa to też się może zdarzyć itd. Ale jeżeli ty masz all in one to by wskazywało że auto masz w 80% zużyte.
Jakby nie patrzeć Mondeo MK4 to naprawde mało awaryjne auto (choćby w porównaniu do MK3), jak o nie dbasz to się odwdzięcza i poważniejszych problemów nie przysparza (bo np. skrzypienie plastiku przy tych temperaturach nie uważam za jakąś straszliwa przypadłość).