Cytat:
...
Pomyślałam więc o Nissanie Qashqai....tam za taką cenę mogę mieć Qashqaia na tzw ful wypasie...Ponoć jakiś nowy silnik 1,6 diesel bardzo ekonomiczny,fajnie się zbiera,przyspiesza przyzwoicie do tego wszystkie bajery ,za które gdzie indziej muszę sporo dopłacić...niestety wnętrze tego Nissana pozostawia wiele do życzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
|
... kolezanko przymierzajac sie do wymiany auta jezdzilem wlasnie takim autem, gdyz nie bylo 2 litrowego diesla nigdzie, hmmm co do wyposazenia, fakt ma wiele, ale ten full wypas ... w porownaniu do innych ... mnie nie urzekl, radio w topowej wersji (nie pamietam, ale chyba z glosnikami JBL) jest nadal jakies takie biedne i o ile pamietam ma chyba tylko 4 glosniki, kamera cofania ma wyswietlacz niewiele wiekszy od dzisiejszych telefonow, a co do silnika, hmmm moze i oszczedny to on bedzie (albo jest) ale zbierac sie to jak dla mnie przynajmniej nie zbieralo...
... co do audi sie nie wypowiem bo nie jezdzilem, ale ogolnie audi mi sie bardzo podoba, kwestia tego jak biedna jest wersja podstawowa, bo moze sie okazac ze tzw "golas" ma wiele.
... moja Kuga wlasnie miala w ciagu tygodnia 2 wizyty w serwisie i to kilkudniowe, pojezdzilem chwile focusem i dwoma zastepczymi benzyniakami (w tym 2 miesieczna toyota), ale jak wsiadlem znow do Kugi, na ustach pojawil sie usmiech i nadal utwierdzam sie ze nie zmienie auta i jak bede mial okazje znow biore ten model...
... zdaj relacje z jazd Q3, a moze jakas fotke... sam jestem ciekaw (a tak przy okazji to jaka kwote masz na mysli mowiac o "golasie"?)