View Single Post
Stary 06-02-2012, 14:55   #844
anton_25

Domyślnie Odp: SPOT Podlasie-Białystok ?

Cytat:
Napisał Art^^ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Źle zrobiłaś. Ja już po kilku akcjach w tamtym i tym roku znalazłem sposób.
Więc tak:

-Gdy zaczynają sie problemy mimo ,że sie reagowało ale odrobine za późno, jak w moim przypadku- auto szarpie, ale jeszcze da sie jakoś jechać bez przyspieszania, na wolnych obrotach. Lecimy , tankujemy do Full DIeselGOLD i musimy doturlać się na parking Alfy. Dolewamy depresatora, dawke oczywiście warunkujemy od ilość paliwa w baku. Niech postoi tam pół dnia, potem odpalamy. Efekt taki, że przy temeraturze bliskiej 0'C (jak to jest w parkingu na dole w alfie) , parafina z powrotem łączy się z paliwkiem, depresator skutecznie ogranicza ponowne wytrącenie się parafiny, a nasz DieselGOLD zapewnia dużo niższą temp. wytrącania się parafiny. Wnioski? Pare dni spokoju.
W tamtym roku zatankowalem GOLDA i miałem problem z odpaleniem przy ok -30. Natomiast z V-Powerem palił na strzał.
Nocleg w ALFIE pomógł mi do kolejnej nocki na parkingu jak pisałem wcześniej. Aha- w Alfie mi pokazało +6 stopni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem