View Single Post
Stary 06-02-2012, 16:08   #845
Art^^

Domyślnie Odp: SPOT Podlasie-Białystok ?

Cytat:
Napisał anton_25 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W tamtym roku zatankowalem GOLDA i miałem problem z odpaleniem przy ok -30. Natomiast z V-Powerem palił na strzał.
Nocleg w ALFIE pomógł mi do kolejnej nocki na parkingu jak pisałem wcześniej. Aha- w Alfie mi pokazało +6 stopni
Na V-Power nie sprawdzałem, ale być może obydwa paliwa będą dobre, o ile odpowiednio wczesnie dodamy depresator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u mnie na paliwku z bliskiej + ruskim jak zatykać się zaczął to po wstawieniu do alfy i pojezdzeniu dluzszy czas starczylo na 3dniGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozniej znowu filtr zaczął się zawalać.

Aha, no i gdzie Ty w tamtym roku miałeś -30? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli dobrze pamiętam, to temperatury długo się utrzymywały na poziomie ok. -15'C , ale w nocy nie spadało aż do -30'C tylko do max -25'C Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w tym roku niższe temp. są znacznie niż w tamtym. Za to opady znacznie większe w tamtym co potwierdza to ,że było cieplej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Art^^ ; 06-02-2012 o 16:12
  Odpowiedź z Cytatem