View Single Post
Stary 07-02-2012, 21:32   #26
martina
ford::amateur

Model: Ford Kuga
Silnik: 2,0 diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: ukradli mi Kuge....

Eh...chłopakiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety nie załapałam się już na q3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystkie modele w najuboższej wersji już się sprzedały....więc nawet nie pojechałam na jazdę ,żeby nie robić sobie "smaka" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz mam pewną opcje:mianowicie została na salonie Rav4 w wersji premium z 2011,niestety silnik tam jest benzynowy 158km -na szczęście z manualna skrzynia,bo na jezdzie byłam taką w automacie i porażka-zero przyjemności z jazdy.Ma dobrą cenę...103pln.Jak myślicie brać?Nie wiem bo ponoć Ravki czesto kradną(buahahaha...Kug ponoć nie-więc to chyba nie ma reguły) A tak wogóle jak już coś kupię to macie pomysł na jakieś zabezpieczenia?Ponoć najlepiej nie bawić sie w jakieś elektoniczne tylko takie które odcina dopływ paliwa ,czyli mechaniczne.Jakieś pomysły?No i poradżcie czy brać tą RavkeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
martina jest offline   Odpowiedź z Cytatem