Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?
no tak "check engine"kontrolka byla znacznie wczesniej w USA niz w Europie,to jest fakt.ale...nie porownuj VW do Forda,bo to sa zupelnie inne swiaty technologi.
Marketingowo zawsze wygra auto made in germany,niestety ale z tym nigdy zaden Ford sobie nie poradzi..taka mentalnosc zostala zaprogramowana w umyslach ludzi od konca II Wojny Swiatowej+Wspomnienia "Dziadka"z przed Wojny..VW a tak...Luftwaffen nim latalo...Niemcy i po sadach?a za co?Za udany marketing?za zaufanie i pewnosc miliardow ludzi kupujacych VW,BMW,AUDI??no bez jaj...jak kolwiek by na to wszystko nie patrzyc,to porownywanie 'GERMANCA" do Forda zawsze da Fordowi w dupsko...pomimo tandety Made in Grmany..Ford nigdy nie przejmie "palki" zadnego Niemieckiego koncernu...dlaczego? Bo U-Boot nie mial na pokladzie silnika FORD..a mial silnik VW..Bo...i tu mozna dawac wiele przykladow Niemieckiej super-technologii testowanej od zarania dziejow wojennych...i z tejze historii/technologii czerpiacej zyski az po dzisiejszy dzien.Fordem sie jezdzi wygodniej,no ale..to nie Made in Germany..(dostane bana od ACTA-ja to wiem,ale co tam mam to w 4letter ACTA Pan wszchobecny sam sie pozbawi intelektualizmu dyskusji)...
Ostatnio edytowane przez Tom101 ; 08-02-2012 o 01:09
|