Cytat:
|
a na marginesie to bym kupił 150 bo jest tańsza i bym ją zrobił na 182 bo jedyne co je różni to soft który można bez problemu wgrać i się cieszyć
|
Podaj adres to podjadę do Ciebie na mały tuning skoro robi się to bez problemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ojciec ma nową Octavię a ja nowego Focusa. Dopóki jeździłem FF2 zazdrościłem mu wszystkiego. Po zakupie FF3 on zazdrości mi wszystkiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stado koników fajna rzecz tylko gdzie tak naprawdę będziesz miał potrzebę dynamicznego przyspieszania przy prędkości 200 km/h? Na pewno nie na polskich autostradach. A jeżeli miałoby to być raz na jakiś czas na torze to są lepsze samochody do takiej zabawy.
Przesiadłem się z FF2 100KM w budzie kombi do FF3 1.6 EcoBoost 150 KM w HB i uwierz mi - mam rogala przy każdym wyprzedzaniu. 200KM moim zdaniem nie jest potrzebne do tej klasy samochodu. Jak kupisz sobie A6 to wtedy ma to sens ale w Octavii?