View Single Post
Stary 09-02-2012, 17:42   #19
_holek
ford::average

Model: BMW 320d xDrive GT, Vespa LX
Silnik: 320d TwinPower Turbo + M Power Kit
Rocznik: 2014, 2013
Domyślnie Odp: Ford Focus 1.6 182KM vs. Skoda Octavia RS 200KM

Cytat:
Napisał Szejk.Ahmed Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a na marginesie to bym kupił 150 bo jest tańsza i bym ją zrobił na 182 bo jedyne co je różni to soft który można bez problemu wgrać i się cieszyć
Podaj adres to podjadę do Ciebie na mały tuning skoro robi się to bez problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ojciec ma nową Octavię a ja nowego Focusa. Dopóki jeździłem FF2 zazdrościłem mu wszystkiego. Po zakupie FF3 on zazdrości mi wszystkiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stado koników fajna rzecz tylko gdzie tak naprawdę będziesz miał potrzebę dynamicznego przyspieszania przy prędkości 200 km/h? Na pewno nie na polskich autostradach. A jeżeli miałoby to być raz na jakiś czas na torze to są lepsze samochody do takiej zabawy.

Przesiadłem się z FF2 100KM w budzie kombi do FF3 1.6 EcoBoost 150 KM w HB i uwierz mi - mam rogala przy każdym wyprzedzaniu. 200KM moim zdaniem nie jest potrzebne do tej klasy samochodu. Jak kupisz sobie A6 to wtedy ma to sens ale w Octavii? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
_holek jest offline   Odpowiedź z Cytatem