Temat: [Galaxy 2000-2006] Brak ogrzewania
View Single Post
Stary 10-02-2012, 05:43   #17
BBK66
ford::average

Imię: Bogdan
Model: ford galaxy ghia,automat
Silnik: 1.9 TDI 115km
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Brak ogrzewania

ja mam podobnie,walcze już 2 rok z tym a poprzedni właściciel w niemczech w fordzie także.
już historię opisywałem,znajomy kupił se gala ze względu na gabaryty i są objawy że jak jeździ po mieście jest w miarę ok po przekroczeniu 80-90km/h brak ogrzewania z przodu-tył działa,w niemczech wymienili mu czujniki na bloku,termostaty,pompę wodną,rozrząd,i nic,odkupiłem od niego i że to był luty także za dużo zimy nie miałem na nim ale dodatkowo wybebeszyłem czały przód jak ''stefano''kazał i wszystko porządku,klimatronikowe klapy działają,nic się nie zacina i tak dojeżdziłem do tej zimy,brrrr-jazda tylko po mieście nic dalej bo zimno,piec działa,temperatura na baczność 90 i nic dalej w prawo,także objawów uszczelkowych nie mam,dlatego jednoznaczne stwierdzenie że uszczelka mnie nie przekonuje,teraz jeszcze zrobiłem dziurkę w korku bo rzekomo ten zaworek może nie puszczać i pojeżdze trochę może go odpowietrzy,ale jak tu złoma zagrzać do włączenia wentylatorów jak na dworze minus 200st!!!
także to już 3lata jeżdzi te autko z problemami ciepła.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nadmienie że to 1.9 tdi