@Pitol 321-sprzedalem po wymianie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.doszedlem do wniosku-jak poczytalem sobie co piszecie WY co pisza inni o tych autach-ze nie ma sie co stresowac podczes jazdy i nasluchiwac czy turbo juz gwizda czy jeszcze nie?czy zaczyna juz kopcic z rury wydechowej obserwujac lusterko wsteczne przy przyspieszaniu..czy cos nie stuka w silniku?czy nie mam juz opilow zelastwa ktore zatka filtr oleju? zamiast sluchac sobie w sprzecisku mojego Depeche Mode.zaczolem sie wsluchiwac w odglosy Forda..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to po jaka cholere mi te wszystkie stresy?jazda ma cieszyc a nie doprowadzac do paranoi..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@mjprzem
oczywiscie ze takoz postapie jak znajde odpowiedni deal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.FF1 to taki przejsciowy projekt testowania FF/Waffen-roznych..tym razem=350F(podaje ceny nie dla chwalenia sie ze za tyle kupilem,ale zebyscie koledzy mieli orientacje za ile realnie w UK mozna wyrwac jakies auto)a jaki silnik nazywasz sprawdzonym w FF2?