View Single Post
Stary 12-02-2012, 12:31   #434
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Padła już druga turbosprężarka. Co jest nie tak ?

Cytat:
Napisał maureliusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Matych jaka ładna, nowa, czyściutka turbawka :-))) No właśni smutnemu zamarzło i narobiło jaj. Tak się zastanawiam czemu? Czy miał za mały przekrój tego odprowadzenia?
Druga sprawa...to po jakimś czasie będziesz zostawiał plamki na chodniku:-( Bo jak wiadomo w foce tego oleju w cholerę leci...

Turbawka ma już z półtora roku ale mi jej szkoda.Gadałem z indykiem przez telefon, miał mały przekrój węża od pralki tu jest rursko nie rureczka poza tym puścił to w nadkole pozaginane i na końcu syfon w kształcie u i zebrał się śnieg i zamarzło-tu jest prosto jak się da i rura jest w komorze w cieple,dodatkowo wylot jest w poblizu wydchu(łącznik elastyczny) kapie na belkę taka emulsja głównie woda wytarłem szmata belke więc jestem mozna nawet powiedzieć "ekologiczny"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.bo nie gubię tego badziewia za dużo na drogę na moim miejscu parkingowym żadnych plam wszystko zostaje na sankach,Żadnych efektów zapachowych.Polecam rozwiązanie

http://forum.fordclubpolska.org/show...28#post1782628

.

]

Ostatnio edytowane przez Matych ; 12-02-2012 o 12:37
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem