marcinv530erx..nie mam zamiaru niczego zachwalac.kazdy jest dorosly i sam decyduje co robi i gdzie mieszka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..nie napisalem o tym jak jest kalkulowane ubezpieczenie bo nie pytales,ja nie bede tez tutaj pisal poematu o ubezpieczeniu w UK..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.mnie tez to nie za bardzo interesuje jak i co sie tutaj kalkuluje z parametrami auta bo po co mi to?ja kalkuluje tak:stac mnie?jak tak to OK
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.kupuje to co akurat mam na uwadze za niewielkie pieniadze i sobie testuje 1-2-3 miesiace,jak sie znudzi sprzedam i kupie cos innego,jak ok to z rok zatrzymam.ale zebym sie zastanawial nad tym jaka pojemnosc silnika czy cos tam?nie robie tego bo jaki to ma sens?mnie interesuje zeby auto spalalo malo= powiedzmy do 8l/100km ropy,bylo wygodne,mialo kopa i tyle..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do punktow to owszem jak sie przyznasz ze je masz to bedziesz placil.Zadna firma ubezpieczeniowa w UK nie ma dostepu do rekordu wykroczen drogowych zadnego kierowcy.chyba ze bedzie wypadek powazny z jego winy..wiec...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
fakt jest taki FF2 z PDF i tym calym kombinowaniem z ekologia jak napisal kolega mjprzem ma super niski podatek drogowy..a firmy produkujace takie auta maja ulgi w podatkach albo dotacje Unijne..bo sa przeciez przepisy o emisji..